SVETLANA PRODAJE POTPUNO SREĐENU KUĆU ZA 19.000 EVRA! Izgleda KAO IZ BAJKE, a kroz dvorište protiče potok (FOTO)
Jeftina kuća na selu, Foto: Facebook/Jeftine kuće

RAJ

SVETLANA PRODAJE POTPUNO SREĐENU KUĆU ZA 19.000 EVRA! Izgleda KAO IZ BAJKE, a kroz dvorište protiče potok (FOTO)

Svetlana prodaje kuću kod Despotovca sa dve terase, garažom i radionicom i placom od 3 ara

Objavljeno:

Svetlana prodaje kuću od 75 kvadrata u opštini Despotovac. Ima dve terase, garažu i radionicu, poseduje i pripadajući plac od tri ara, a kroz dvorište protiče i potok, a sve to za 19.000 evra.

- Kuća je u Resavici, opština Despotovac. Ima 75 kvadrata, sastoji se od dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatila. Tu su i terase sa prednje i zadnje strane kuće. Od pomoćnih objekata su garaža, vešeraj, radionica, špajz i natkrivena šupa. Poseduje i pripadajući plac od tri ara. Voda i kanalizacija su gradske, kao i centralno grejanje. Kuća je 1/1 i odmah je useljiva - piše Svetlana u prvom delu objave.

1 / 4 Foto: Facebook/Jeftine kuće

Dalje navodi da kroz dvorište protiče potok koji je ozidan i sa malim drvenim mostićem. Napominje da je Resavica malo i mirno rudarsko mesto, okruženo šumama i prirodom.

- U naselju postoji osnovna škola, pošta, ambulanta, benzinska pumpa, prodavnice, pekara...U krugu od 15 kilometara su i manastiri Manasija i Ravanica, Lisine, Sisevac, Vodopad Prskalo, Muzej ugljarstva i tako dalje. Cena kuće je 19.000 evra - zaključuje Svetlana.

Bonus video:

02:06

MALO JE POZNATO DA JE OVO VOJVOĐANSKO SELO BILO SRPSKA PRESTONICA, a danas je poznato po neobičnom muzeju i ZELENOM ZMAJU

(Espreso / BiznisKurir / Fejsbuk / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.